Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in mijnUMCG.

mijnUMCG, direct toegang tot uw medische gegevens

28 mei 2020
Vanwege een storing in het versturen van sms worden sommige sms-berichten met de extra inlogcode met vertraging verstuurd. Krijgt u geen code? Probeer het dan later nog een keer. Dit geldt ook voor inloggen in de mobiele app.
25 mei 2020
Het is veilig voor u om naar het UMCG te komen
We doen alles om het risico op besmetting met het nieuwe coronavirus zo klein mogelijk te maken voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat gaat heel goed. De patiënten met COVID-19 liggen volledig afgezonderd van de rest van het ziekenhuis; zij liggen op aparte IC’s en verpleegafdelingen. Patiënten met klachten gaan naar de aparte coronapoli en komen niet in andere delen van het UMCG. We screenen bij de ingangen alle bezoekers en patiënten. Alle medewerkers in het UMCG houden zich aan alle voorschriften om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Sinds februari testen we veel medewerkers om te voorkomen dat zij ziek aan het werk gaan. Er zijn voor zover we kunnen nagaan geen patiënten besmet geraakt via onze zorgprofessionals. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken: u kunt veilig naar uw afspraak komen.

Video-afspraak
Als het kan, heeft u een video-afspraak met uw behandelaar. Zo voorkomen we dat we met te veel mensen in het UMCG zijn. En het is makkelijk voor u, want u hoeft dan niet naar het UMCG te komen.

Meer informatie
Heeft u binnenkort een afspraak op een polikliniek, voor opname, operatie of behandeling? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Helpdesk mijnUMCG
De helpdesk is in verband met de maatregelen rondom het nieuwe coronavirus tijdelijk alleen bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Het telefoonnummer van de helpdesk is (050) 361 85 39.

Wegwerkzaamheden in en rondom Groningen: plan extra reistijd in
Kijk op de website van het UMCG voor meer informatie
Nieuw (februari 2020):
  • Gebruikt u een medicijn niet meer? U kunt dat aangeven in uw dossier.

mijnUMCG is het online patiëntenportaal van het UMCG. U kunt een deel van uw medische gegevens bekijken, zoals uitslagen van onderzoeken, uw afspraken en uw ziektegeschiedenis.

 

Heeft u nog vragen?

Lees dan de veelgestelde vragen