Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in mijnUMCG.

mijnUMCG, direct toegang tot uw medische gegevens

mijnUMCG is het online patiëntenportaal van het UMCG. U kunt een deel van uw medische gegevens bekijken, zoals uitslagen van onderzoeken, uw afspraken en uw ziektegeschiedenis.

Corona update (5 oktober 2021)
Heeft u binnenkort een afspraak op een polikliniek, voor opname, operatie of behandeling? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Kijk op corona.umcg.nl

Telefonische of video-afspraak

Het is niet altijd nodig om voor een afspraak naar het UMCG te komen. U kunt ook een telefonische afspraak of een video-afspraak krijgen. Dit is makkelijk voor u, want u hoeft niet naar het UMCG te komen. Bespreek met uw behandelaar of dit voor u ook mogelijk is.
Heeft u een gemachtigde voor uw mijnUMCG-account en wilt u dat die bij het gesprek is? Dat kan, ook als die persoon niet bij u in de buurt is. Uw gemachtigde kan meedoen met het eigen mijnUMCG-account, via uw dossier. Geef aan het begin van het gesprek aan uw zorgverlener aan dat u de gemachtigde bij het gesprek wilt.

Prikken in de regio

Moet u bloed prikken of urine inleveren voor uw afspraak? Ook daarvoor hoeft u niet meer altijd naar het UMCG te komen. Vraag uw arts of het laboratoriumonderzoek dat bij u moet gebeuren ook via 'Prikken in de regio' kan en wanneer dit moet gebeuren. Als dat kan, maakt u zelf een afspraak via Prikken in de regio of via de secretaresse van de polikliniek. De uitslagen van het laboratoriumonderzoek staan in mijnUMCG. U bespreekt de uitslagen tijdens een afspraak op de polikliniek, telefonisch of via video.

Heeft u vragen over mijnUMCG?

Lees dan de veelgestelde vragen 

Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail dan de helpdesk mijnUMCG.

Nieuwe gebruiker? Maak een account aan via DigiD

U kunt nu ook een account aanmaken voor mijnUMCG met uw DigiD. Meer informatie hierover vindt u onder Inloggen met DigiD. Op digid.nl staat meer informatie over DigiD in het algemeen. Bent u al aangemeld voor mijnUMCG? Dan kunt u nog steeds inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Heeft u nog geen account en geen DigiD?
U kunt voorlopig nog een account aanmaken met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiervoor heeft u een brief met een aanmeldcode nodig. Deze code kunt u krijgen in het UMCG of Beatrixoord. Of vanuit huis aanvragen. Neem dan contact op met de Digitale Balie. Hier heeft u een pc, telefoon of tablet met camera voor nodig. Houd uw legitimatiebewijs bij de hand. Neem voor meer informatie contact op met de mijnUMCG Helpdesk via (050) 361 85 39.

Heeft u al een account?
Ook als u al een account heeft, kunt u nu inloggen met uw DigiD. Maar u kunt ook nog steeds inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden voor mijnUMCG

Video Onderzoek bij vermoden van longkanker afspelen
Video

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten
Video