Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in mijnUMCG.

mijnUMCG, direct toegang tot uw medische gegevens

17 maart 2020
Afspraak bij een polikliniek in het UMCG?
Heeft u een afspraak op een polikliniek, kom dan zoveel mogelijk alleen. Gaat dat niet, dan maximaal met één naaste en zonder kleine kinderen.
Vanwege het nieuwe coronavirus gaan niet alle afspraken door zoals u gewend bent. We bekijken nu per afspraak wat we kunnen doen:
  • een telefonische afspraak
  • de afspraak verplaatsen naar een ander moment
  • de afspraak gaat door, maar we willen vooraf weten of u klachten heeft die bij corona kunnen passen (koorts, hoesten en/of kortademigheid).
Wordt uw afspraak aangepast, dan wordt u daarover gebeld. Vanwege dit nieuwe beleid is het tijdelijk niet mogelijk om zelf een afspraak te maken.

Afspraak voor opname?
Vanwege het nieuwe coronavirus gaan niet alle opnames en ingrepen door zoals u gewend bent. We bekijken nu per opname wat we kunnen doen:

  • de opname verplaatsen naar een ander moment
  • de opname gaat door, maar we willen vooraf weten of u klachten heeft die bij corona kunnen passen (koorts, hoesten en/of kortademigheid).
Wordt uw afspraak aangepast, dan wordt u daarover gebeld.

Meer informatie
Hou de speciale pagina over het coronavirus in de gaten. Hier vindt u alle informatie over de voorbereidingen van het UMCG op het nieuwe coronavirus. Ook leest u wat er gebeurt als er een besmette patiënt in het UMCG komt.

Helpdesk mijnUMCG
De helpdesk is in verband met de maatregelen rondom het nieuwe coronavirus tijdelijk alleen bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 12:00 uur.

Wegwerkzaamheden in en rondom Groningen: plan extra reistijd in
Kijk op de website van het UMCG voor meer informatie
Nieuw (februari 2020):
  • Gebruikt u een medicijn niet meer? U kunt dat aangeven in uw dossier.

mijnUMCG is het online patiëntenportaal van het UMCG. U kunt een deel van uw medische gegevens bekijken, zoals uitslagen van onderzoeken, uw afspraken en uw ziektegeschiedenis.

 

Heeft u nog vragen?

Lees dan de veelgestelde vragen