Fout: Cookies inschakelen om in te loggen in mijnUMCG.

mijnUMCG, direct toegang tot uw medische gegevens

mijnUMCG is het online patiëntenportaal van het UMCG. U kunt een deel van uw medische gegevens bekijken, zoals uitslagen van onderzoeken, uw afspraken en uw ziektegeschiedenis.

Corona update (25 juni 2021)
Heeft u binnenkort een afspraak op een polikliniek, voor opname, operatie of behandeling? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Kijk op corona.umcg.nl

Video-afspraak

Niet alle afspraken gaan door zoals u gewend bent. Sommige afspraken veranderen in een telefonische afspraak. En als het kan krijgt u een video-afspraak. Uw behandelaar besluit wanneer dit mogelijk is. Dit is makkelijk voor u, want u hoeft niet naar het UMCG te komen. U heeft geen parkeerkosten en u kunt met meerdere personen bij het gesprek zijn. En we zorgen daarmee samen dat we meer patiënten kunnen helpen.

Samen met uw gemachtigde een video-afpraak?
Heeft u een gemachtigde voor uw mijnUMCG-account en wilt u dat die bij het gesprek is? Dat kan, ook als die persoon niet bij u in de buurt is. Uw gemachtigde kan meedoen met het eigen mijnUMCG-account, via uw dossier. Geef aan het begin van het gesprek aan uw zorgverlener aan dat u de gemachtigde bij het gesprek wilt.

Heeft u vragen over mijnUMCG?

Lees dan de veelgestelde vragen 

Staat uw vraag er niet bij? Bel of mail dan de helpdesk mijnUMCG.

Nieuwe gebruiker? Maak een account aan via DigiD

U kunt nu ook een account aanmaken voor mijnUMCG met uw DigiD. Dit kan alleen als uw BSN bij het UMCG bekend en geverifieerd is. Meer informatie hierover vindt u onder Inloggen met DigiD. Op digid.nl staat meer informatie over DigiD in het algemeen.

Heeft u nog geen account en geen DigiD?
U kunt voorlopig nog een account aanmaken met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiervoor heeft u een brief met een aanmeldcode nodig. Deze code kunt u krijgen in het UMCG of Beatrixoord. Of vanuit huis aanvragen. Neem dan contact op met de Digitale Balie. Hier heeft u een pc, telefoon of tablet met camera voor nodig. Houd uw legitimatiebewijs bij de hand. Neem voor meer informatie contact op met de mijnUMCG Helpdesk via (050) 361 85 39.

Heeft u al een account?
Ook als u al een account heeft, kunt u nu inloggen met uw DigiD. Maar u kunt ook nog steeds inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Aanmelden voor mijnUMCG

Video Onderzoek bij vermoden van longkanker afspelen
Video

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten
Video